Najdi-glasbenika.si Najem-fotografa.si Omisli.si - najhitreje do najboljšega ponudnika
Prijava v urejanje/Vpis ponudnika
Potrebuje postrežbo hrane oz. catering za vaš dogodek?
Pošlji povpraševanje ponudnikom catering storitev in na e-naslov prejmeš ponudbe.

Storitev catering vam ponuja že 53 ponudnikov...
Poslanih že 36534 povpraševanj...

loadingPošiljam povpraševanje...
zacnite_tukaj.jpgKaj pomeni ta obrazec? Isci
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujočo povpraševanje vsem ponudnikom storitve.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!
rok murko s.p., rok murko, benedičičeva pot 5

rm catering

Opis

Rm catering


Kdo smo? Smo mladi, inovativni catering ter polni znanja in odličnih zamisli. Kako, kdaj in kje vam bomo skuhali, vas postregli ali zabavali prepustite nam. Pripravili vam bomo odlično zabavo ali pa poslovno srečanje. Poskrbeli bomo za vas, vašo družino, ali poslovne partnerje. Najboljše pa je, da pridemo tudi na dom, kjer vam skuhamo ter za sabo tudi pospravimo. Pripravljeni smo vam načrtovati dogodek, ki se vam bo vtisnil v lep spomin in očaral vaše goste.

Kaj ponujamo? Ponujamo vam, kulinarične užitke v spremstvu skrbno izbranih vin ali okusnih cocktailou z odlično postrežbo. Ponujamo vam piknik, kjer koli si želite Ponujamo vam pogostitev na katerikoli lokaciji. Ponujamo vam tudi najem ozvočenja ali svetlobnih efektov, ki vam jih pripeljemo in pripravimo za delovanje. Organizacija zasebnih dogodkov ki jih ne boste pozabili Se približuje pomembna obletnica, rojstni dan, poroka? Bi jo želeli obeležiti še posebej učinkovito in izvirno, hkrati pa cenovno ugodno?

Poskrbeli bomo za vse vaše želje in organizirali vse podrobnosti vašega pomembnega dne. Prevzeli bomo skrb za najem prostora, vabila, glasbo, catering, prevoze, dekoracijo, posebne efekte, nastopajoče, skratka vašemu dogodku nudimo celotno organizacijsko in tehnično podporo. Pripravili bomo nepozaben dogodek po vaših željah, na primer sanjsko poroko (v Sloveniji, španiji, grčiji ali republikah bivše Jugoslavije), piknike, obletnice in praznovanja, športne dogodke (turnirji, tekme, rekreacijski pohodi...), Fantovščine Želite svoje prijatelje presenetiti z nečim novim, si ne želite »pribijanja na križ« in neskončnega opijanja do bridkega konca na urgenci...? Naj bo vaša fantovščina resnično nepozabna, ker si je ne boste želeli pozabiti in ne zato, ker se je ne boste mogli spomniti...

Če želite klasično žurko, torto presenečenja, športne igre, piknik s kresom... ne mučite se z organizacijo, prepustite jo nam, vi se pridite le zabavat! Dekliščine Šampanjec in limuzina, izlet v neznano, piknik, tematska zabava, igre, ki vas bodo nasmejale do solz... pripravili vam bomo najboljši in najbolj nor zadnji samski žur, ki vam ga bodo zavidali tudi fantje! Obletnice Nimate idej kako organizirati zabavo, abrahama, obletnico mature, da se bo le-to razlikovalo od drugih zabav, ki jih pozabite takoj, ko jih zapustite?

Naj ne bo priprava veselega dogodka nočna mora, vi pa živčna razvalina še pred pričetkom zabave. Zaupajte nam vaša pričakovanja, ideje in vse še tako nemogoče želje, nato pa uživajte! Organizirali vam bomo vse od vabil, prostora, glasbe, programa, hrane in pijače pa do prevoza zadnjih gostov domov.
Cenovni razpon: 5,00€ - 65,00€ €/osebo Član od: 13.12.2011 Spletna stran: www.catering-rm.si/

Ponudba

smo zelo prilagodljivi glede cene

Reference

mides international d.o.o. si sport d.o.o. bmw malgagj kranj karate klub kranj prosen čistilni servis invida d.o.o. epigram neo studio elementum paralelepiped pagatti sanikom godlarji šenčur


Želite najeti rm catering?