Najdi-glasbenika.si Najem-fotografa.si Omisli.si - najhitreje do najboljšega ponudnika
Prijava v urejanje/Vpis ponudnika
Potrebuje postrežbo hrane oz. catering za vaš dogodek?
Pošlji povpraševanje ponudnikom catering storitev in na e-naslov prejmeš ponudbe.

Storitev catering vam ponuja že 53 ponudnikov...
Poslanih že 36534 povpraševanj...

loadingPošiljam povpraševanje...
zacnite_tukaj.jpgKaj pomeni ta obrazec? Isci
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujočo povpraševanje vsem ponudnikom storitve.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!
Andamea d.o.o., Andrej Ojstrež, Dunajska 49, 1000 Ljubljama

Andamea catering

Opis

Zakaj Andamea Catering

Andameo odlikujejo kreativen mlad tim, ki s svojimi idejami, požrtvovalnostjo in delom prinaša v gostinstvo svež veter.
Zaradi velike konkurence na področju cateringa smo se v podjetju odločili za, do sedaj v slovenskem gostinstvu nepoznano obliko delovanja, »customer care«, ki pomeni popolno prilagoditev željam naročnika. Prilagajamo se tako cenovno kot vsebinsko. Zavedamo se, da je v slovenskem prostoru včasih zelo težko zagotoviti sredstva za organizacijo dogodkov na kulturnem področju, predvsem če so v nevladnem sektorju. Velikokrat je nemogoče zagotoviti financiranje manjših pogostitev ob omenjenih dogodkih.
V podjetju Andamea d.o.o. se trudimo pomagati našim kulturnikom, humanitarnim društvom in drugim, ki potrebujejo sponzorski princip organizacije dogodka, ki ima v svojem bistvu dober namen.

V sedmih letih našega delovanja smo si pridobili kar nekaj zaupanja pri naših stalnih naročnikih, tako se naša refenrenčna lista konstantno povečuje. Vračanje strank potrjuje pravilno pot v našem delovanju.
Največji poudarek dajemo na kvaliteto naših storitev na kar smo zelo ponosni. V kulinariki skrbimo, da držimo kvaliteto hrane na najvišjem nivoju. Prav tako pa s kreativnostjo poskušamo navdušiti vsakega naročnika. Za podjetje Andamea je pomemben tako naročnik s 15 gosti, kot naročnik dogodka z več kot 1000 udeleženimi. Pozitivna energija v podjetju nam omogoča doseganje ciljev, ki smo si jih zadali in zagotavlja pot na sam vrh gostinstva v slovenskem prostoru.
Cenovni razpon: 3,00€ - 50,00€ €/osebo Član od: 11.01.2012 Spletna stran: www.andamea.si

Ponudba

Velikokrat se obrnemo na prijatelje znance ali poiščemo koga, ki je že organiziral kaj podobnega, a kaj ko v noriji današnjega časa vsi hitimo in malo kdo si vzame čas za Vas, da vam vse razloži ali pojasni, na kaj morate biti pozorni pri sami organizaciji.Zato vam predlagamo, da se glede catering storitve obrnete k nam in da nam pišete na <strong>catering@andamea.si </strong>poveste kakšne so težave ali pokličete 040 621 611 in 100% bomo našli rešitev za Vas in vam pomagali narediti organizacij

Reference

 Med drugimi so nam pogostitev zaupali tudi sledeči naročniki:
ARTIZANA D.O.O.
CANKARJEV DOM EMBASSY OF REPUBLIC OF BULGARIA FESTIVAL LJUBLJANA JAPONSKA AMBASADA VELEPOSLANIŠTVO SLOVAŠKE REPUBLIKE VELEPOSLANIŠTVO ZVEZNE REPUBLIKE NEMČIJE URAD PREDSEDNIKA REPUBLIKE SLOVENIJE......


Želite najeti Andamea catering?